06-08/04/2018 - DUBROVNIK


O NAMA PROGRAM 2018 ULAZNICE PRESS KUTAK GALERIJA POTPORA INFO ARHIV

HR / ENČestitke Klapi Kaše na novoj nagradi!     

Dubrovačka klapa Kaše kao jedina iz Hrvatske uspješno je nastupila u završnici Festivala Omladine 2012 u Subotici gdje je u subotu s autorskom pjesmom Moja jedina umjetničkog voditelja Vicka Dragojevića u konkureniciji od 25 izvođača osvojila posebnu nagradu za najoriginalniju kompoziciju koju dodjeluje Fondacija Kovač.

Točno 51 od osnutka Festivala te nakon dvadesetogodišnje stanke, udruženje za afirmaciju mladih talenata „Festival Omladina Subotica“ ponovno je pokrenula natjecateljski program „Različitost koja spaja“ u kojemu su sudjelovale kompozicije iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Mađarske, Bugarske i Hrvatske. Članovi žirija bili su Olja Dešić iz Hrvatske, Tomaž Domicelj iz Slovenije, Bruno Likić iz Bosne i Hercegovine i Peca Popović iz Srbije.

Ova nagrada je samo jedna u nizu koju je klapa osvojila ove godine. Kaše su apsolutni pobjednici Festivala dalmatinskih klapa 2012 gdje su osvojili Zlatni štit s grbom grada Omiša za prvo mjesto po mišljenju stručnog zbora i Zlatni omiški leut za prvo mjesto po mišljenju publike. Na 33. Festivalu klapa Dubrovačko neretvanske županije Kaše su također osvojili prvo mjesto i po mišljenju žirija i po mišljenju publike. Sa Festivala klapa s mandolinama i gitarama Makarska 2012 Kaše su donijele Zlatnu plaketu, nagradu stručnog žirija.

Festival Aklapela pridružuje se čestitkama Klapi Kaše na osvojenoj nagradi!


Aklapela 2018

ANKORA - Podstrana
CESARICE - Zagreb
FA LINĐO - Dubrovnik
KAMPANELI - Donja Kaštela
KAPRIC - Zadar
KAŠE - Dubrovnik
PASIKA - Kostanje
PORAT - Lumbarda
REFUL - Split
SKONTRADURA - Dubrovnik
STINE - Zagreb
SUBRENUM - Župa dubrovačka

Produkcija: Dubrovnik PartneR / Vukovarska 26, HR-20000 Dubrovnik / T +385 20 448 180 / F +385 20 358 008 / E partner@dubrovnikpr.com